Se kaffeemballage.dk

Husk - vi er også eksperter i kaffeemballage.

Kontakt: salg@halco.dk – Tlf. +45 75 10 27 44

Flammehæmmende plastfolier

De anti-brændbare eller også kaldet flammehæmmende plastfolier indeholder additiver, designet til at give selvslukkende egenskaber i plastik, især til PE-folier, men også til sprøjtestøbning og ekstruderingsapplikationer. Mens det meste af plastik, når du har fjernet flammen, fortsætter med at brænde, holder flammehæmmende plastik selv op med at brænde efter et stykke tid.
Niveauet af det flammehæmmende additiv vælges afhængigt af den specifikke plastfolie, tykkelsen og anvendelsen af ​​den, og den kan også levere med ultraviolet beskyttelsesadditiv (UV).
Denne type plastfolie er velegnet til enhver brug, hvor brandfare er et problem, især i bygningsindustrien.

Anti-korrosions (VCI) plastfolier

Anti-korrosions (VCI) plastfolier er lavet til brug for at beskytte metaldele mod skader forårsaget af korrosion under transport og opbevaring. VCI-systemet (Volatile Corrosion Inhibitor) tilsættes som et additiv til plastikken når den ekstruderes. Når anti-korrosions plastfolier anvendes på det endelige produkt, forhindrer de oxidationsprocessen og dermed undgår man forringelse af metalgenstanden på dens overflade.
Denne type plastfolie er velegnet til enhver brug, hvor korrosionsbeskyttelse er et problem, især metalliske produkter som opbevares udendørs under forhold som fremmer korrosion.

Genanvendelse

Både flammehæmmende plastfolier og anti-korrosions (VCI) plastfolier leveres i mono-plastik strukturer og er derfor 100% genanvendelige.

Kontakt

Kontakt os venligst for at få et specifikt tilbud, eller vedrørende spørgsmål, I måtte have angående den specifikke produkt I ønsker.

Scroll to Top