Se kaffeemballage.dk

Husk - vi er også eksperter i kaffeemballage.

Poser med og uden tryk / print

Emballage og poser med tryk er en god og nem måde at differentiere sig på. Du viser evt. dit brand på produktet, og kunderne kan derved bedre skelne mellem andre produkter og dit samtidig med, at de også husker dit logo. Derudover giver de også et visuelt flot udtryk med vores brede designudvalg og store samt tilpasningsdygtige sortiment. Halco specialiserer sig i at producere og levere de bedst mulige poser til de bedste priser. Alle vores plasticposer speciallaves udefter, hvad den enkelte kunde måtte ønske sig eller have behov for. Her er både tale om dimensioner såsom bredde, længde og højde samt andre mere specialiserede features. Det kan f.eks. være i forbindelse med ziplock, afrundede hjørner, eurohuls ophæng, med eller uden vindue, eller særligt udvalgte overflader. Produktet tilpasses derefter ud fra de ønskede barriereegenskaber og holdbarhedskrav.

En oplagt reklamemulighed

Poser med logo er en oplagt mulighed for at bruge din emballage som reklame. Du opnår herigennem, at dit produkt i højere grad tilknyttes din specifikke virksomhed eller den organisation eller afsender, som du ønsker at tilkoble. Det er desuden en prisvenlig og nyttig reklameartikel i forhold til, hvad du får for pengene. Om det er i store antal eller blot lidt mindre bestillinger, vil poser med tryk altid være en relativt billig og god reklamemulighed.

Et unikt aftryk

En anden fordel ved vores emballage og poser med tryk er, udover de mange muligheder for specialfremstilling, at din emballage får langt bedre mulighed for at skille sig ud fra mængden og dermed fremstå unik. Dit brand og dine produkter bliver således sammenkoblet ved hjælp af vores brugervenlige og kundeorienterede emballageprodukter. En pose med tryk er i forlængelse heraf meget mere end blot en plastpose med et bestemt logo på. Det er et specialdesignet emballageprodukt til dig, der gerne vil have en billig, funktionel og visuelt velfungerende indpakning af dine produkter.

Kontakt os venligst for at få et specifikt tilbud, eller vedrørende spørgsmål, I måtte have angående den specifikke produkt I ønsker.

POSE TYPER

1. Flat Bottom Pose

4. Doypack Pose

2. Side Gusset Pose

5. Quad Seal Pose

3. Folded-Bottom Side Gusset Pose

6. Sachet Pose

7. Pose Med Hældetud

Kontakt: salg@halco.dk – Tlf. +45 75 10 27 44

POSE MATERIALER

1. Plastik Materiale

2. Kraft Papir Materiale

3. Bionedbrydelig/
Kompostérbar Materiale

4. Genanvendeligt Materiale

5. Ris Papir Materiale

8. Dupont Papir Materiale

6. Holografisk Materiale

7. Soft Touch Materiale

Kontakt: salg@halco.dk – Tlf. +45 75 10 27 44

SPECIALE FEATURES

1. Spot Glossy

4. Indvendigt Tryk

7. Ultraviolet Farve (UV)

2. Hot Stamping (3D Effekt)

5. Snit Til Visitkort

8. Udsat Aluminium Overflade

3. Metallisk Farve

6. Groft Matt Finish

Scroll to Top