Se kaffeemballage.dk

Husk - vi er også eksperter i kaffeemballage.

Produktoversigt – Emballage

Halco’s Emballage afdeling er leveringsdygtig i et bredt sortiment af produkter som Krympefolie, Laminatfolie, PE-Folie, Skinpak folie, Sterilt folie, Strækfilm og mange flere, I det store hele kan vi levere folier og poser til næsten alle formål. Vi kan levere trykt folie der er lavet efter din opskrift og udseende, vi kan levere i den bredde du har brug for. Alle vore folier og poser er fødevaregodkendte og må bruges både til fødevarer og nonfood.

Vi forhandler også Sikkerhedsknive / Arbejdsknive for din sikkerhed

Kontakt: salg@halco.dk – Tlf. +45 75 10 27 44

Folier


Poser

Vores posesortiment er enormt og består af Doypack, Gusser, Sachet, PE-Poser, Stabilo, Vakuum poser og mange flere. Ale produkter som ses herunder er bare et udplug, der er der flere muligheder end det er vist, bare ring og spørg efter lige netop det produkt i den størrelse, farve og kvalitet. Alle vore folier og poser er fødevaregodkendte og kan bruges både til fødevarer og nonfood.

Kontakt: salg@halco.dk – Tlf. +45 75 10 27 44


Tilbehør

Som tilbehør har vi snor og bånd til Clip & Twist maskiner, Omsnøringsbånd af forskellige bredder, plomber til manuel lukning af bånd, Pakketape til hånddispensere, kartonlukkere og tapemaskiner, Klæbemidler til lukning af kartonner, Label og etiletter til maskinpåsætning eller manuel påklæbning. Kant, side og hjørnebeskyttere til omsnøringsbånd og pakning. Kontakt: salg@halco.dk – Tlf. +45 75 10 27 44


Senest opdateret den 28.05.2024

Scroll to Top