Se kaffeemballage.dk

Husk - vi er også eksperter i kaffeemballage.

Strækfilm & Pallefilm

Hvad bruges strækfilm til?

Strækfilm bruges ofte som pallefilm i forbindelse med en palleomvikler, der sikrer pallens indhold og stabiliserer den. Strækfilm er en brugervenlig og risikonedsættende emballage, der sikrer og beskytter pallegods. Dette kan både være i sammenhæng med større eller mindre mængder af gods, hvilket betyder, at produktet er anbefalelsesværdigt i mange forskellige henseender. Det gælder ikke mindst, når der er tale om emballering og indpakning af transportabelt gods eller andre former for varer.

Vi har også Regenereret strækfilm, der næsten er ren genbrug og 100% genbrugeligt.

Fordelen ved strækfilm af genbrugsmaterialer er, at det reducerer behovet for nyproduktion af plastik og dermed minimerer miljøpåvirkningen. Ved at genanvende plastikmaterialer i produktionen af strækfilm mindskes mængden af affald, der ender i deponi eller forbrænding, hvilket er med til at reducere CO2-udledningen og skåne vores naturressourcer. Desuden kan genbrugsmaterialer i strækfilm være en mere omkostningseffektiv løsning, da det ofte er billigere at genanvende plastik end at producere nyt.

God strækfilm optimerer forbruget

Halco forhandler strækfilm af højeste kvalitet, og vores folie er derfor effektivt samt virkningsfuldt på flere områder. Pallefilmen i vores sortiment er med til at optimere dit forbrug grundet dets gode kvalitet. Dette er ensbetydende med, at du som forbruger kan nøjes med at bruge mindre af det samtidig med, at filmen stadig både beskytter og sikrer godset i lige så høj grad. På den måde sparer du penge og nedsætter dit forbrug, hvilket er nyttigt for både dig selv og miljøet. Halco er med vores bæredygtige og ekstra holdbare strækfilm et sikkert og miljøvenligt valg for dig, som gerne vil have kvalitet for pengene, mens du stadig kan have god samvittighed overfor dine omgivelser. Det er ordentligt, ansvarligt og betydningsfuldt.

Kontakt os venligst for at få et specifikt tilbud, eller vedrørende spørgsmål, I måtte have angående den specifikke produkt I ønsker

Nano stræk

Transparent
300 – 450 %
10 – 12 µ

Genanvendt stræk

Transparent
150 %
17 – 23 µ

Hånd stræk

Transparent, sort, hvid
20 – 150 %
9 – 23 µ


Macro stræk

Transparent
175 – 300 %
38 µ


Net stræk

Hvid
22 – 24 %
3 g pr. meter.

Scroll to Top