Se kaffeemballage.dk

Husk - vi er også eksperter i kaffeemballage.

Sikkerhedsknive – beskyt dig selv og dine omgivelser”

Se vores store udvalg af arbejdsknive / sikkerhedsknive

Minimum salg pr. ordre er altid DKK. 500,- + moms. Der kan blandes fra hele sortimentet

Hos Halco Packaging har vi et stort udvalg af sikkerhedsknive og arbejdsknive til forskellige formål, så I ikke behøver gå på kompromis med hverken funktion eller sikkerhed. Dertil har vi her på vores side uploadet diverse videoguides, der demonstrerer sikkerhedsknivenes funktioner, og hvordan de kan bruges sikkert og effektivt i dit daglige arbejde. Vi tilbyder dertil også reklametryk på alle vores sikkerhedsknive, hvilket gør det oplagt at have et lager med disse, som man kan at give nye medarbejdere som en velkommen-på-holdet-gave. Derudover finder I også, at vi i vores produktsortiment tilbyder pakkeløsninger som fx en startpakke med de sikkerhedsknive i forskellige variationer, og så har vi naturligvis tilbehør som fx en kniv container, der gør det nemt for jer at skille jer sikkert af med brugte knive. Hvis I skulle have nogen spørgsmål til vores sikkerhedsknive, er I altid velkomne til at rette henvendelse på vores mail salg@halco.dk eller telefon 75 10 27 44.

Sikkerhed på arbejdet

Sikkerhed på arbejdspladsen skal altid være en førsteprioritet. Det gælder både sikkerheden bag selve arbejdsteknikken og derfor varerne, der arbejdes med, og selvfølgelig medarbejderne, der udfører arbejdet. Hvert år sker der enormt mange skader, som kunne have været undgået med den rette teknik, det rette værktøj og en kompetent sikkerhedsrepræsentant ved roret. Hos Halco Packaging er vi altid klar til at hjælpe jer med at opnå et bedre sikkerhedsniveau. Vi er aldrig længere væk end din telefon +4575102744

Hobbyknive er fortid

Hos HalcoPackaging importerer vi de bedste sikkerhedsknive på markedet, så virksomheder kan blive kvit med de usikre hobbyknive. Hobbyknive er farlige og er grunden til mange unødvendige skader hvert eneste år. Vi leverer i stedet sikkerhedsknive, der er designet til at klare nøjagtigt de samme opgaver som en hobbykniv, men uden faren for at skære sig. Med vores sikkerheds hobbykniv får I knive, der har skjulte og selvtilbagetrækkende blade, der gør det nemt og sikkert at bruge og bære den.

Der er stadig alt for mange rapporterede hændelser på arbejdspladsen med knive hvert år!
Hos Halco Packaging importerer vi de bedste sikkerhedsknive på markedet. Vores mål er at hjælpe virksomheder med at reducere antallet af skæreskader og beskadigede varer.
Har du råd til at miste penge på bundlinjen på grund af beskadigede varer?
Vi har helt sikkert en sikkerhedskniv der passer til lige præcis dit behov. 
Hos os finder du alle sikkerhedsniveauer:
• Sikkerhedskniv med skjulte blade
• Sikkerhedskniv med selvtilbagetrækkende blad
• Sikkerhedskniv med beskyttelseshætte
Der er mange detaljer:
• Attraktive hi-vis farver.
• Knive med udskiftelige og forskellige blade: “Behold håndtaget, udskift hovedet!”
• Tapesplitter: beskytter din klinge, og er også mere sikker at bruge.
• Reserveknive i håndtaget: simpelthen bare mere praktisk.
• justerbare bladslængder: På denne måde beskytter du emballeret varer endnu bedre!


Seneste opdatering den 18.06.2024

Scroll to Top