Krympefolie

Krympefolie til tekniske produkter og forbrugsvarer
Vi tilbyder krympefolie til tekniske produkter og forbrugsvarer af forskellig art. Vores multifunktionelle, forbrugsvenlige og specialiserede Bolphane-krympefilm er udviklet for at imødekomme efterspørgslen fra både industri- og forbrugsvaremarkeder, og vi har derfor et komplet og innovativt sortiment af produkter. Krympefolie er nemt at benytte, da det blot handler om at produkterne pakkes korrekt og tilstrækkeligt ind i beskyttelsesfolien. Herefter fungerer varmen fra krympepistolen som katalysator for krympnings- og tætningsprocessen i forbindelse med produktemballagen. Krympeplasten er både vandtæt samt særligt modstandsdygtig mod riv og gennembrud. Halco bestræber sig altid på at gå så lavt som muligt forstået på den måde, at tykkelsen på plasten er af meget afgørende karakter for flere forskellige faktorer. Tynd plast er nemlig lig med hurtigere krympning samtidigt med, at der optimeres på forbruget. Her er således både økonomiske, produktionsmæssige og miljøvenlige fordele at hente.
Du kan også få folie som Bio-folie


LIDTEC®

Top lidding folie med barriere til gas pak til tray applikationer (Modified atmosphere)

Se PDF – åbner ny fane

OXBTEC ®

Krympefolie med barriere til gas pak til flowpack applikationer (Modified atmosphere)

Se PDF – åbner ny fane

Krympefolie til fødevarer

Vores Bolfresh-krympefilm er specialdesignet til emballering fødevarer af enhver art. Folien er velanvendelig i mange forskellige henseender, hvad angår fødevarer. Det kan både være i forbindelse med emballering af fersk eller frossen kød samt diverse dagligvareprodukter. Har du behov for krympefolie til fremvisning og konservering af fødevarer under sikre og kvalitetsbevidste forhold, tilbyder vi emballering med barriere, antifog- eller krympeegenskaber. Disse former for krympefilm fås med perforerings- eller lågkapacitet.


Bolphane R3 er dedikerede løsninger til at
beskytte og forbedre udseende
af industri- og forbrugsvarer.

Bi-orienteret polyethylenfilm (BO-PE).
Bolloré har i mere end 30 år været en
velkendt specialist, der kombinerer højteknologiske
processer og en stærk teknisk ekspertise.

REDUCER: Bolphane R3-film
er tyndere, alligevel resistent
og yderst effektiv.
Både industrielle producenter og
endelige forbrugere kan minimere
deres CO2-fodaftryk.

RECYCLE: Bolphane R3-referencer er
100% genanvendelige ifølge SPI 4 / LD-PE.

FORNY: Bolloré er innovationsdrevet og
tilbyder emballeringsfilm indeholdende
biobaserede harpikser og
genbrugsmaterialer.

Vi har også Sterilt folie i vores sortiment. Klik her

Spørgsmål til krympefilm?

Sidder du inde med et spørgsmål om krympefilm, hvad enten det drejer sig om produktinformation eller anvendelse, kan du altid kontakte os for yderligere råd og vejledning. Vi har medarbejdere, som er eksperter på området, og vi kan derfor altid rådgive dig på bedste vis. Der findes et væld af forskellige typer af krympefolie, som alle er specialiserede efter bestemte behov og funktioner. Halco er specialister i netop at finde, tilpasse og anbefale speciallavede produkter til den enkelte kunde, hvorfor du altid er sikker på at få det helt rigtige hos os.

Marcus Dalby

Area Sales Manager
Folie, Poser og Specialprodukter
T: +45 75 10 27 44
M: +45 61 51 37 21
E: md@halco.dk

Lise Saaby Nielsen

Sales
Folie og Poser
T: +45 75 10 27 44
M: +45 44 12 76 69
E: ls@halco.dk

Scroll to Top