Se kaffeemballage.dk

Husk - vi er også eksperter i kaffeemballage.

Hot Melt & Klæbemidler

Teknisk, Testet, Special Klæbemidler

Kontakt: salg@halco.dk – Tlf. +45 75 10 27 44

Halco tekniske klæbemiddel er et meget specifikt klæbemiddel til produkter, der kræver overlegen klæbeevne, uden at forsømme brugskomfort og stil. Vi er specialiserede i salg af Hot Melt, Trykfølsomme og Vandbaserede klæbemidler, til vores kunder. Vores sortiment består af over 300 tekniske klæbemidler skabt for at opfylde alle anvendelseskrav, hvilket garanterer konstante formler og pålidelig ydeevne over tid.

Kontakt os for specielle behov for tekniske klæbemidler.

Hot Melt

Vandbaserede

Halco annoncerer lanceringen af ​​den nye biobaserede termomeltlim, den første tekniske hotmeltlim, der er skabt specielt til emballage, der kan prale af et biobaseret materialeindhold på 55 %, at tilbyde større bæredygtighed og lavere CO2-emissioner, samtidig med at ydeevnen bevares med hensyn til vedhæftning, klæbeevne og åben tid.

Råmaterialerne, der bruges til at nå 55 % biobaseret indhold, stammer udelukkende fra vedvarende ressourcer og gennem processer med lav miljøpåvirkning. Den nye biobaserede termomelt overholder FDA 175.105, 176.170 , 176.180 og EU 10/2011 regler for kontakt med fødevarer og er produceret i henhold til ISO 9001:2015 certificerede standarder (Quality Management System).

Den nye biobaserede termosmeltelim er resultatet af en refleksion over de stadigt stigende forventninger, som emballagen skal opfylde. Faktisk er opmærksomheden på emballage steget i årenes løb for at blive central, ikke kun for brandpositionering, men også for internationale miljøbeskyttelsespolitikker.

Vi er derfor stolte af at stille den nye biobaserede termosmeltelim til rådighed for vores kunder og hjælpe dem med at reducere kulstofaftrykket fra deres færdige produkter uden at ofre kvaliteten af ​​bindingen.

Kontakt: salg@halco.dk – Tlf. +45 75 10 27 44

Scroll to Top